Se det digitale energimærke

Brorstrup Kærvej 7, Brorstrup

, 9610 Nørager

1 / 15
1 / 1
Bestil pr. e-mail
Bestil pr. post
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 125 m²
Kælderareal 12 m²
Udhus 100 m²
Grundareal 3.793 m²
Værelser 3
Antal plan 1
Byggeår 1877
Sagsnummer 1803011
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 130
Renovation 279
Skorstensfejning 95
Husforsikring 604
Ejerudgifter i alt 1.107

Idylliske Landejendom.

Ejendommen ligger helt ugeneret fra naboer, og et stykke fra landevejen så du vil kunne lukke dine børn ud uden at have frygt for trafikerede veje. Denne ejendom er velholdt og har beholdt den gamle stil som gør at ejendommen får det idylliske look. Der er 3 værelse nu men der er mulighed for at kunne lave flere værelser.

Ude på Brorstrup Kærvej, 5 km fra Haverslev centrum finder du denne velholdte ældre idylliske landejendom.

Dette grønne frimærke, hvor det altid er muligt at finde en plet i solen, har en hal hvor der er to store porte næsten overfor hinanden, så det er nemt at få større maskiner ind eller igennem hallen. Hallen vil være ideel hvis du har et værksted med en lift. Hallen støder op til den gamle stald som er pæn og ryddelig. Hvis vi går igennem stalden, kommer vi til fyrrummet. Hvor der står et træpille fyr af nyere dato som varmer hele ejendommen op.

Fra fyrrummet kommer vi til en fordelingsgang. Herfra er der er et værelse på venstre side. Og på højre side er der badeværelse, og der er plads til at have pusleplads eller et vasketårn. Hvis vi går igennem gangen, kommer køkkenet som har en god størrelse og med masser af skabsplads. Spisestuen er i åben forbindelse med køkkenet, så du kan lave mad og hjælpe med lektier på samme tid. Bag ved spisestuen ligger et værelse. Fra spisestuen har vi åben forbindelse til stuen. Og overfor stuen har vi entréen som er stor og i ælder stil. Herfra kan vi komme videre til endnu et toilet og et værelse. Ved siden af sidst nævnte værelse ligger et uudnyttet rum, klar til at blive lavet om til hvad du ønsker.
Hvis vi går en tur ud af hoveddøren, kommer vi ud til en overdækket terrasse som vender mod syd. I den sidste længe er der en træport med dobbeltdøre hvor vi kommer ind til værksted med kartoffel kælder. Og med masser af plads til havemaskiner og redskaber.

I Haverslev er indkøbs muligheder, skole, børnehave. Og da motorvejen ligger ca. 1 km fra byen, er det en by der er i vækst da det er nemt og hurtigt at komme nord eller syd på.
Du kan også vælge at køre mod Aars som ligger 15 minutter derfra. Aars er efterhånden blevet en lille storby. Så der er alt hvad hjertet kan begære. 
kontakt
Jernbanegade 5
9510 Arden
 
Telefon:
+45
 98581113
E-mail:
CVR nummer:
19693279
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning